fotoboek op fotopapier staand
voorbeeld binding van een fotoboek op fotopapier
opgenklapt ziet een fotoboek op fotopapier er zo uit

staand fotoboek - fotopapier

Je foto’s zijn op fotopapier nog scherper en helderder van kleur. Omdat fotopapier dikker is dan gedrukt papier heeft het ook nog eens een luxe uitstraling. Doordat de linker –en rechterpagina doorlopen, heb je geen naad in het midden van je boek en dus een mooie vlakliggende binding. meer informatie

papierkeuze:

33 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over staand fotoboek - fotopapier

Dit fotoboek wordt op echt fotopapier belicht en ligt volledig vlak. Doordat de linker en rechterpagina doorlopen heb je geen naad in het midden van je boek. Door de fotografische belichtingstechniek hebben deze fotoboeken geen drukraster en zijn de foto’s hierdoor scherper en hebben een hogere kleurverzadiging.

kenmerken

  • kaftmateriaal: gedrukt mat of glanzend papier
  • papiersoort: mat of glans fotopapier
  • in het formaat 28 x 19 cm
  • standaard ruimte voor 24 pagina’s, uit te breiden tot 72 pagina’s
  • vlakliggende binding

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-