losse fotobladen 15 stuks voor in 4-rings ringband en

set losse fotobladen

Wil je je fotoboek aanpassen, aanvullen of wijzigen? Dan kunnen deze fotobladen voor jou de ideale oplossing zijn. Deze set van 15 stuks heeft namelijk het fomaat van 21 x 28 cm en past daardoor in een standaard 4-rings ringband. meer informatie

papierkeuze:

15 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over set losse fotobladen

Heb je nu niet genoeg foto’s voor een heel fotoalbum of wil je door het jaar heen steeds een stukje album samenstellen? Dan zijn de losse fotobladen een uitkomst. De bladen passen in standaard 4-rings ringbanden en worden gedrukt op zijdeglans papier.

De opmaakmogelijkheden wijken niet af van de rest van de fotoboeken. In een set zitten 15 bladen wat goed is voor 30 pagina's. Je hebt geen beperkingen in het aantal pagina's behalve de mogelijkheden van jouw ringband.

fotobladen

kenmerken

  • papiersoort: mat of glanzend gedrukt
  • in het formaat 21 x 28 cm
  • per set van 15 fotobladen
  • past in een 4-rings ringband
  • standaard ruimte voor 30 pagina‚Äôs per set van 15 stuks

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-