klok hanger - met eigen foto

bel hanger - met eigen foto

Wil je je kerstboom of kerstdecoratie extra bijzonder maken? Dan is deze hanger voor jou perfect. Maak hem extra persoonlijk met je eigen foto. Naast de bel vorm is deze hanger ook verkrijgbaar in andere vormen. meer informatie

8 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over bel hanger

Nu speciaal voor de feestdagen hangers met een eigen foto. Kerst wordt op deze manier nog persoonlijker als je een foto in bijvoorbeeld de Kerstboom of Kerstkrans hangt. De hanger komt in verschillende vormen. Dit zijn boom, bel, druppel, hart, ster en bal. Hier bestel je de bel vorm. Glanzend gedrukt op Aluminium en geleverd met ophang lint.

kenmerken

  • geprint op Aluminium
  • hoogglans
  • circa 8-10 cm hoog
  • ophang lintje wit
  • vorm: bel
  • per stuk te bestellen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-