snowglobe-met eigen foto - winter

winter sneeuwbol - met eigen foto

Iedereen wordt blij van deze sneeuwbol, ook wel snowglobe, met een foto. Even schudden en je foto bevindt zich in de sneeuw. Enorm leuk voor de feestdagen. meer informatie

12 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over winter sneeuwbol

Het is een origineel cadeau voor een ander of voor jezelf, een sneeuwbol met jouw eigen mooiste foto. Je creert een echt winterse scene als je de sneeuwbol schudt. De bol is gemaakt van plexiglas. Het is leuk voor groot en klein. Bestellen gaat makkelijk. Je sleept de foto op het product in de bestelmodule en je bent klaar. Een uniek cadeau voor het unieke moment.

kenmerken

  • met sneeuwvlokken
  • plexiglas bol
  • formaat 9 cm

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-