boek-met-naam-iedereen-gaapt-xxl-flapjesboek-_1-57
boek-met-naam-iedereen-gaapt-xxl-flapjesboek-_3-58
boek-met-naam-iedereen-gaapt-xxl-flapjesboek-_4-81
boek-met-naam-iedereen-gaapt-xxl-flapjesboek-_5-73
boek-met-naam-iedereen-gaapt-xxl-flapjesboek-_6-66

iedereen gaapt XXL

Voor het slapen nog even een verhaaltje voorlezen. Een prachtig extra groot boek van 30x30cm. In dit verhaal komt de naam van je kindje steeds voor en staat zijn of haar foto op de kaft. Onder de flapjes kun je zien hoe de dieren gapen. Een vrolijk verhaal voor het slapen gaan. meer informatie

30 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over iedereen gaapt XXL

'Iedereen gaapt' is een waanzinnig leuk flapjesboek, waarbij kinderen de flapjes kunnen optillen om te zien hoe de dieren gapen. Op de laatste bladzijde van het boek is een kindje afgebeeld met de naam van de kleine lezer. Een vrolijk boek om van bedtijd een feestje te maken. Het boek met naam heeft een supersterke hardcover kaft en is maar liefst 30 cm breed én lang! Een echt bewaarexemplaar dus. Maak snel jouw persoonlijke boek met naam!

kenmerken

  • afmeting: 30 x 30 cm
  • omslag: hardcover
  • aantal pagina‚Äôs: 32
  • leeftijd: vanaf 1 jaar
  • met naam en foto te personaliseren

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-