koektrommel hart_2
snoepblik hart
koektrommel-hart-1040.jpg

hartvormig snoepblik - met eigen foto

Een hartverwarmend cadeau om te geven. Bijvoorbeeld bij speciale momenten zoals een bruiloft, Valentijnsdag of verjaardag. De deksel van de snoepblik kun je bedrukken met een eigen foto of tekst. meer informatie

17 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over snoepblik hartvormig

Dit snoepblik is door zijn hart vorm uitermate geschikt voor de speciale dagen als bruiloft en valentijn. Je plaatst jouw mooiste foto en boodschap op het snoepblik om jouw cadeau een extra dimensie te geven. Denk er aan om je cadeau extra leuk te maken door er HEMA snoep in te doen. Je krijgt dan een compleet cadeau voor die speciale persoon.

kenmerken

  • snoepblik in hartvorm
  • bedrukt met eigen foto en/of tekst op de deksel
  • het formaat van de foto is 14,5 x 13,5 cm

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-