voerbak_klein_1040

voerbak met naam en foto

Een witte voerbak van aardewerk met naam en foto van je hond of kat. De voerbak is verkrijgbaar in een standaard en groot formaat. meer informatie

formaat:

16 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over voerbak met naam en foto

Als je thuiskomt krijg je altijd een warm welkom van jouw huisdier. Jouw huisdier is speciaal. Nu kun je je hond of kat een unieke voerbak geven met zijn eigen naam en zelf een eigen foto.

Op de buitenrand van deze witte aardewerk voerbak, dus ook geschikt voor drinken, plaats je in onze software heel gemakkelijk een naam met een foto. de voerbak komt in twee varianten, klein of groot. Naar gelang de grote van jouw huisdier kun je een bak uitkiezen.

De rand van de kleine voerbak is 5 cm hoog en van de grote voerbak is dat 7 cm.

hond aan het eten

kenmerken

  • materiaal: wit aardewerk
  • bedrukt met eigen foto en tekst
  • in standaard formaat: diameter 15 cm, diepte 4 cm, hoogte rand 5 cm
  • geschikt voor hond en kat
  • levertijd: ongeveer 5 werkdagen

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-