kerstboom poster  -  met eigen foto

kerstboomposter - met eigen foto

Een blikvanger in je huis tijdens de Kerstdagen. Je jaar of familie in beeld op deze Kerstboom poster. Gedrukt op hoogwaardig mat fotopapier en snel geleverd in een mooie witte koker! Deze poster is ook verkrijgbaar met hartvorm. Zo geef je met de Kerst ook nog een mooi en heel persoonlijk cadeau meer informatie

formaat:

5 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 3 werkdagen

maak nu

meer informatie over kerstboomposter

Je kiest eerst 35 leuke foto's uit. Dat kan vanuit je telefoon, computer of sociale media. Deze foto's worden automatisch in je poster geplaatst. Je hoef deze alleen even te controleren.

Daarna kun je ook nog een tekst of naam plaatsen, en klaar is je Kerstboomposter. Binnen een paar dagen ontvang je deze in een mooie verpakking en inclusief ophangstrips om je poster makkelijk en mooi op te kunnen hangen.

kenmerken

  • materiaal: stevig mat fotopapier voor 35 foto's
  • formaat: 30,4 x40,2 en 50,8x70cm
  • inclusief ophangstrips
  • afgeleverd in mooie koker

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 3 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 3 werkdagen 4.95
afhalen in HEMA-winkel +/- 3 werkdagen ? 0.-