altijd tevreden garantie

Bij HEMA staan we voor kwaliteit. Dat geldt ook voor onze fotoboeken. Daarom maken we ze van de hoogste kwaliteit drukwerk papier of echt fotopapier. Wij hebben jouw fotoboek met de grootste zorg en aandacht voor je gemaakt. Mocht je ondanks onze zorg toch niet tevreden zijn met je fotoboek, vul dan onderstaand formulier in en “verstuur”. Wij garanderen dat wij van jou weer een blije klant gaan maken met onze 'altijd tevreden garantie'

altijd tevreden garantie - voorwaarden

Wij bieden altijd tevreden garantie en hanteren hierbij de volgende voorwaarden;

  • Je hebt recht op een nieuw fotoboek als blijkt dat bij productie een aantoonbare fout is gemaakt en daardoor het eindresultaat niet aan jouw verwachtingen voldoet.
  • Mocht je om een andere reden niet blij zijn met je fotoboek, dan gaan we in overleg kijken hoe wij jou wel blij kunnen maken. Dat kan zijn door, eventueel na de nodige aanpassingen, het fotoboek opnieuw af te drukken, of dat gezamenlijk besloten wordt een ander (formaat) fotoboek te kiezen.
  • Uiteraard gaan wij er in eerste plaats vanuit dat wij jou uiteindelijk gewoon een goed fotoboek willen leveren waar je voor de volle 100% tevreden mee bent. Mochten we er gezamenlijk toch niet uitkomen, dan krijg je jouw betaalde bedrag retour.
  • Meldt in geval je niet blij bent met je fotoboek jouw klacht via een volledig ingevuld “gewoon goed garantie” formulier.In geval van order van meer dan 3 fotoboeken altijd eerst één exemplaar bestellen om teleurstelling en onnodige verspilling van materiaal te voorkomen.

altijd tevreden