zoom3klein

doe mee en win

HEMA organiseert in samenwerking met Zoom.nl dé vakantiefotowedstrijd van het jaar. Wij zijn op zoek naar jouw mooiste, origineelste of leukste vakantiefoto. Stuur jouw inzending tot en met 31 augustus in en je maakt kans op de felbegeerde titel ‘vakantiefotograaf van het jaar’.

Een vakjury bestaande uit HEMA en de zoom redactie kiest de uiteindelijke winnaar. Daarnaast kun je onder andere via Facebook zelf stemmen op de winnaar van de publieksprijs. 

ik doe mee

zoom1klein

prijzen

Naast de eervolle titel ‘Vakantiefotograaf van het jaar’ maak je kans op:

1e prijs een vakantie waardebon t.w.v. 500,– + Een jaar lang gratis fotoboeken maken (12 fotoboek waardebonnen t.w.v. 50,–) 
2e prijs een fotoboekwaardebon van 100,– + een weekendje weg
3e prijs een fotoboek waardebon t.w.v. 100,– 

De winnaar van de publieksprijs mag gratis deelnemen aan de Zoom Bootcamp (twv 149,-) én wint een jaarabonnement op Zoom.nl of SHUTR. De 25 genomineerden worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van HEMA voor een spectaculaire uitreiking. Op het hoofdkantoor worden de genomineerde foto’s, tentoongesteld en geeft Zoom.nl een fotoworkshop.

zoom2klein

meedoen

Wil jij meedoen met de wedstrijd? Zoek dan snel je mooiste vakantiefoto op en klik op de knop hieronder. Je komt dan op de website van Zoom, hier kun je je foto uploaden en inzendingen van anderen bekijken.

ik doe mee