fotostrip_1040.jpg

fotostrip

Je kent de fotostrips uit de automaat op het station of vliegveld. Nu kan je deze ook bij HEMA bestellen, je hebt zelfs keuze uit meer varianten. Je krijgt 10 strips in een hoesje. Je bepaalt zelf hoeveel foto’s je op een strip zet, 1 panorama, 3 rechthoeken, 4 vierkante of 5 rechthoekige foto’s. Je ontvangt 10 strips. meer informatie

9 1.50 verwerkingskosten
verzonden na 5 werkdagen

maak nu

meer informatie over fotostrip

Een nieuwe leuke manier om jouw digitale foto's te delen. Je kunt ze bijvoorbeeld op een prikbord plaatsen om je te herinneren aan dat leuke moment. Uitermate geschikt om social media foto's op te gebruiken en anders te delen. Je ontvangt 10 strips met foto's, leuk voor je zelf of om weg te geven aan jouw vrienden.

Je kunt kiezen uit verschillende opties om jouw foto's af te drukken. De opties zijn:

- panorama, 1 foto

- rechthoek/liggend, 5 foto's

- rechthoek/staand, 3 foto's

- vierkant, 4 foto's

De gehele strip heeft een afmeting van 5,5 cm breed en 21,5 cm hoog. Hiernaast kan je zien hoe de maatvoering van de verschillende opties is in mm (10 mm is 1 cm).

De strips worden geleverd in een hoesje waarin de strips bewaard kunnen worden.

maatvoering-strips

kenmerken

  • 10 strips in hoesje
  • verschillende strips
  • panorama 1 foto
  • rechthoeken 3 foto's
  • vierkante 4 foto's
  • kleine rechthoeken 5 foto's
  • formaat van de strip 55 mm x 215 mm

meer informatie bestellen en bezorgen

Je kunt bij HEMA je bestelling laten thuisbezorgen (alleen op een Nederlands adres) en gratis afhalen in een HEMA winkel naar eigen keuze. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail als de bestelling wordt verzonden. Wil je meer weten over de status van jouw bestelling, kijk dan onder 'mijn bestellingen' . Orders kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden, aangezien het hier gaat om gepersonaliseerde producten. In de algemene voorwaarden vind je meer bepalingen over het bestellen van jouw product.

levertijd verzendkosten
thuis bezorgen in Nederland +/- 5 werkdagen 2.25
afhalen in HEMA-winkel +/- 5 werkdagen ? 0.-